De passie, de kwaliteit en de ervaring, al 90 jaar tot uw dienst

Portret // Jean-Charles Pype

Portret //    PORTRET : JEAN-CHARLES PYPE, projectingenieur    Wat is uw rol in het bedrijf ? Ik ben projectingenieur.  Dit wil zeggen dat ik mij bezig houdt met het geheel van de projecten, vanaf de studie (en dan vooral de stabiliteit) tot en met de uitvoering ervan.  Ik ben belast met de coördinatie tussen het … “Portret // Jean-Charles Pype” verder lezen

Portret // Herman Poisman.

  Portret // Herman Poisman, projectleider Ik werk sinds 1992 bij Group Loix.       Wat is uw rol in het bedrijf ? Ik ben verantwoordelijk voor de bouwdossiers van de woningen en voor de dienst na verkoop. Hoelang werkt u bij Group LOIX ? Ik werk sinds 1992 bij Group Loix.  Ik ben helemaal … “Portret // Herman Poisman.” verder lezen

1

Een ervaring sinds 1926

GROUP LOIX is ook vertrouwen op een vakkennis die voortdurend verbetert in de loop van haar 90-jarig bestaan, teken van vertrouwen. Deze jarenlange ervaring vertaalt zich vandaag in een perfecte werkwijze , ontworpen voor woningen van een hoge kwaliteit en met respect voor het budget.

2

Het vakmanschap van Group LOIX

140 gespecialiseerde medewerkers, adviseurs en vakmensen staan op elk moment voor u klaar. GROUP LOIX heeft altijd gekozen voor de uitvoering van de meest kwalitatieve bouwtechnieken. Daarnaast is de thermische isolatie van de gebouwen een absolute prioriteit voor de technische dienst. Ook te vermelden dat de ruwbouwwerken door onze eigen ploegen uitgevoerd worden.

3

Gemoedsrust tijdens de loop van uw woonproject

Vanaf het eerste ontwerp tot aan de laatste afwerkingen, GROUP LOIX zorgt voor alles. Al in het begin start er een nauwe samenwerking tussen uw architect en ons studiebureau. De kenmerken van de bouwgrond, de stabiliteitsstudie van de ondergrond, de bouwkundige voorschriften, de afmetingen van de funderingen en de structurele elementen, de coördinatie van de werf, etc… dit zijn maar enkele punten waar GROUP LOIX voor zorgt.

4

De materiaalkeuze

Dankzij onze showroom van meer dan 3000 m² bezoekt u één enkele plaats waar u al uw keuzes voor uw woonproject kan maken, hierin bijgestaan door onze specialisten in binnenhuisinrichting. Wij bieden u voordelige prijzen door onze rechtstreekse aankoop bij de fabrikanten.

5

De oplossing ‘op maat’

Naast de gebruikelijke afwerkingen is het mogelijk om uw woning te personaliseren tot in het oneindige. Hierbij wijkt u af van het basislastenboek, maar behoudt u toch een nauwkeurige controle over het budget. Door de aanwezigheid van een eigen schrijnwerkerij, is de uitvoering van “op maat gemaakte” meubels vanzelfsprekend ook mogelijk.

6

De voordelen van de wet « Breyne »

Als algemeen bouwbedrijf onderwerpt GROUP LOIX zich aan de toepassing van de wet « Breyne ». Dit is de enige Belgische wetgeving die de kandidaat-bouwer beschermt. Dit geeft u talrijke garanties, waaronder o.a. :
· Het voorschot mag niet meer dan 5 % van het totaal contractbedrag bedragen.
· De betalingen worden uitgevoerd op basis van de vooruitgang van de werken en de kost hiervan is bepaald van bij de start.
· De oplevering van de werken verloopt altijd in twee fases : een voorlopige en een definitieve oplevering met een interval van een jaar.
· De tienjaarlijkse garantie geldt in geval van zware fouten.